Cautare

4877 de rezultate pentru "accident botosani leorda 2009" (7.30 secunde)
Incepe sa devina o traditie la Botosani ca, dupa ce mai apare vreo lege care sa dea ceva bani la saraci, copii cu handicap sau alte categorii defavorizate, sa creasca serios numarul saracilor, al copiilor cu handicap si in general al defavorizatilor.
Au fost verificate doua programe ale Consiliului Judetean (CJ) si Primariei Botosani.
Valeriu Iftime a explicat ca atunci cand a spus ca ii plateste clauza lui Marius Croitoru si il da afara de la FC Botosani a fost foarte nervos si ca nu ia in considerare aceasta varianta.
Fiul fostului sef de stat major de la unitatea de graniceri Botosani a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani pentru savarsirea infractiunilor de abuz de incredere si inselaciune.
Cu toate ca specialistii in criminalistica spun ca nu exista crima perfecta, in Botosani peste 4.700 de infractori sunt in libertate pentru ca politistii nu au reusit sa le demonstreze vinovatia.
Superliga, etapa 4 Botosani - Farul 1-1 Au marcat: ... FC BOTOSANI: ... Municipal (Botosani) Arbitru: Coltescu Sebastian (Bucuresti) / A1: Bucsi Imre-Laszlo (Sfantu Gheorghe), A2:
Botosani - UTA Arad 1-2 Etapa 10 - Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: ... FC BOTOSANI: ... Municipal (Botosani) Arbitru: Rusandu Lucian (Sfantu Gheorghe) / A1:
FC Botosani - CFR Cluj 1-1. ... FC Botosani: ... Municipal (Botosani) Arbitru: Kovacs Szabolcs (Carei), A1: Ciprian Dansa (Satu-Mare), A2: Tunyogi Ferencz (Zalau) / Arbitru VAR:
SuperLiga, Play-off, etapa a 5-a FC Botosani - FCU Craiova 0-0 Echipe de start: FC Botosani: ... Municipal (Botosani) Arbitru: Popa Catalin (Pitesti) / A1:
Superliga, play-out, etapa a 7-a FC Botosani - U Cluj 0-0 Echipele de start: FC Botosani: ... "Municipal" (Botosani) Arbitru: Ionut Coza;
Superliga, etapa 2, play-out Botosani - Poli Iasi 2-1 Au marcat: ... FC Botosani: Ducan - R. Benzar, Miron, Sadiku, Tiganasu - G.
Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Buzau, Botosani, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Mures, Neamt, Salaj, Suceava, Sibiu, Teleorman, Timis, Tulcea si Vrancea.
Isi petrece copilaria si primii ani de scoala la Botosani: ... V-VII, 1958-1961), studii liceale la Botosani si Calarasi - Liceul nr. ... In copilarie a frecventat Cercul de Teatru al Casei Pionierilor din Botosani, condus de actorul Stelian Preda de la Teatrul Mihai Eminescu din localitate ; ... Universitatea din Bucuresti, 2009.
O verificare pe teren arata ca Mircea Geona era sprijinit de organizatiile din Ardeal, Botosani, Vrancea, Dambovita, Constanta, Braila in timp ce restul Moldovei il urma, traditional, pe Iliescu.
Premierul Emil Boc (foto) a anuntat ca Executivul a prelungit pana la 31 decembrie 2009 actele normative care reglementeaza salarizarea in sectorul bugetar, dar a precizat ca, in masura in care vor exista resurse financiare, nu este exclusa majorarea salariilor mici.
• Emil Boc, ianuarie 2009: ... • Traian Basescu, ianuarie 2009: ... • Emil Boc, mai 2009: ... • Emil Boc, iunie 2009: ... • Emil Boc, august 2009: ... • Traian Basescu, noiembrie 2009: ... • Traian Basescu, decembrie 2009:
Indiferent cât de mult s-ar adânci criza la noi, românul nu renunta la mâncare, la medicamente si la diverse servicii. Analistii estimeaza ca România se va afla în plina criza economica abia în 2009.
Comisia Europeana prognozeaza pentru România o reducere drastica a cresterii economice în 2009, precum si un deficit bugetar record, de 7,5% din produsul intern brut.
Pretul gazelor naturale rusesti exportate catre consumatorii din Europa, care a atins 500 de dolari pentru 1.000 de metri cubi in trimestrul al patrulea din 2008, se va reduce incepand din 2009, a declarat, in urma cu o luna si jumatate, directorul general al Gazprom, Alexei Miller, citat de RIA Novosti.
290/2009), pentru a beneficia de sprijinul financiar pentru bovine, caprine si ovine, fermierii vor putea depune solicitarile incepand din 25 aprilie si pana pe 31 mai 2009, perioada fiind mai scurta decat anul trecut.
google-analytics.com